Acasa

Big Brother la Câmpeni. Primăria instalează 18 camere video ca să vadă cine aruncă gunoaiele prin oraș

12 august 2017 Actualitate Administratie


camera video supraveghereValea Caselor, Valea râului Arieș, Valea Brătinesei și a Bistrei vor fi supravegheat video. Primăria Câmpeni a decis să monteze camere de supraveghere pentru a încerca să pună capăt unui prost obicei practicat în zonă: aruncatul gunoaielor pe spaţiul public. În total, vor fi montate 18 camere, șase dintre acestea fiind deja puse în funcțiune.

Potrivit primarului Călin Andreș, supravegherea populației este o necesitate având în vedere că zonele se umple de gunoaie, cu toate că există pubele pentru deșeuri.

„Trebuiau montate în urmă cu 27 de ani, pentru că la români doar dacă îi supraveghezi știu să se comporte civilizat. Am avut probleme acolo, se aruncă gunoaie în aceste zone, deși au pubele care se duc la timp, dar tot degeaba, atunci îi supraveghem, măcar știm cine aruncă și acei oameni vor fi amendați”, spune primarul Călin Andreș.

Este vorba despre sisteme de supraveghere video IP (32canale, HDD4TB -4 bucăţi), camere IP (16 bucăţi), camere speed-dome (2 bucăţi), accesorii montaj, inclusiv cu servicii de instalare și punere în funcțiune.

Prețul acestora a fost de 51,693.48 lei (11,336.2895 euro) care include achiziționare sistem de supraveghere diferite zone primăria Câmpeni, instalarea și punerea lor în funcțiune.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=588455


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , ,

Distribuie