Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Sport
  • Corneliu Mureșan, noul director al CS „Unirea” Alba Iulia. A promovat examenul cu 86,25 puncte

Corneliu Mureșan, noul director al CS „Unirea” Alba Iulia. A promovat examenul cu 86,25 puncte

12 august 2017 Actualitate Sport


corneliu muresanClubul Sportiv „Unirea” Alba Iulia are un nou director, în persoana lui Corneliu Mureșan, care a promovat examenul cu 86,25 puncte, anunță Ministerul Tineretului și Sportului (MTS).

Ministerul Tineretului și Sportului a publicat vineri, 11 august, rezultatul final la concursul organizat în vederea ocupării postului contractual de conducere vacant de director al Clubului Sportiv “Unirea” Alba Iulia. Proba scrisă a avut loc în data de 8 august, la sediul ministerului. Punctajul final obținut de Corneliu Mureșan a fost de 86,25 de puncte (83 de puncte la interviu).

După ce a ajuns pe postul de director în urmă cu mai bine de doi ani, Corneliu Mureșan a fost înlocuit cu Liviu Coacăză. Corneliu Mureșan s-a axat pe cariera politică mai mult, a devenit consilier județean (PSD) între timp, iar acum și-a câștigat prin concurs dreptul de a prelua, din nou, șefia CS „Unirea”.

Clubul Sportiv „Unirea” Alba Iulia are mai multe secții de sport, printre care atletism, haltere, judo, orientare, tenis de masă.

sursa: mts.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=588487


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , ,

Distribuie