Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Eveniment
  • DECLARAȚIE Alexandru Sinea: ”Faptele de care sunt acuzat nu au legătură cu activitatea mea la DSP Alba”

DECLARAȚIE Alexandru Sinea: ”Faptele de care sunt acuzat nu au legătură cu activitatea mea la DSP Alba”

13 decembrie 2017 Actualitate Eveniment


Alexandru Sinea se consideră nevinovat în cazul acuzațiilor de delapidare și tăiere ilegală de arbori și a declarat că beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri definitive. A calificat reținerea sa pentru 24 de ore ca ”un eveniment neplăcut al vieții mele care nu îmi va afecta activitatea profesională.” De asemenea, Sinea a subliniat că nu problemele sale vizează perioada 2013-2015 și nu au legătură cu poziția sa de director al DSP Alba.

”Beneficiez de prezumția de nevinovăție și îi asigur pe toți cetățenii că voi depune, în continuare, toate eforturile în ceea ce privește exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Dorința mea, în acest moment, este să colaborez cu organele de urmărire penală în vederea soluționării cauzei și aflării adevărului. Ca și până acum, voi depune toate diligențele necesare pentru a facilita și urgenta soluționarea anchetei.

La fel ca orice cetățean, beneficiez de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri definitive și vreau să-i asigur pe toți cetățenii județului Alba că acest eveniment neplăcut al vieții mele nu îmi va afecta activitatea profesională și voi fi același om, aplecat spre nevoile tuturor.

Presupusele fapte de care sunt acuzat vizează perioada 2013-2015 și nu au nicio legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu. În continuare, voi da dovadă de aceeași transparență în ceea ce privește relația cu mass-media, însă până la finalizarea cercetărilor nu pot da declarații deoarece urmărirea penală are caracter strict secret.

Nu în ultimul rând, vreau să-i asigur pe cetățenii județului că voi fi în continuare de bună-credință și că voi depune aceleași eforturi pentru a fi în slujba lor, din postura de director al DSP Alba” a scris Alexandru Sinea pe contul său de facebook, la scurt timp după ce a fost eliberat sub control judiciar.

Reamintim că directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, a fost reținut pentru 24 de ore, marți, la domiciliul său fiind percheziționat de polițiști. Acesta a fost pus în libertate sub control judiciar.

Vezi și:

BREAKING NEWS: Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, REȚINUT pentru infracțiuni silvice și evaziune fiscală

Alexandru Sinea scapă de arest. Directorul DSP Alba va fi cercetat sub control judiciar

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , ,

Distribuie