Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Turism
  • Două hoteluri și un restaurant din Alba Iulia, nominalizate la ”Romanian Top Hotel Awards”. Concurează cu unități de prestigiu din țară

Două hoteluri și un restaurant din Alba Iulia, nominalizate la ”Romanian Top Hotel Awards”. Concurează cu unități de prestigiu din țară

6 aprilie 2016 Actualitate Turism


UntitledDouă hoteluri și un restaurant din Alba Iulia sunt nominalizate la Romanian Top Hotel Awards. Este vorba despre Hotel Medieval, Hotel Transilvania și Restaurant Medieval (PUB13) care au fost incluse în lista celor mai bune unități de cazare și alimentație publică alături de alte hoteluri și restaurante de prestigiu din România. Gala de decernare a premiilor va avea loc în data de 26 mai.

TopHotel Awards premiază hotelurile, agențiile de turism, restaurantele și profesioniștii care au marcat evoluția industriei hoteliere, a turismului și ospitalității din România.

Într-un cadru exclusivist, evenimentul va oferi o perspectivă actuală și clară asupra performanțelor atinse în această industrie prin eforturi, inovație și angajament de lungă durată, într-un context economic cel puțin dificil.

Premiile reprezintă în același timp și o certitudine că există oportunitatea de a se depăși momentul de dificultate, de identificare a posibilităților de investiții și de exemple practice și funcționale de colaborare între principalele structuri de decizie în acest domeniu, potrivit organizatorilor.

Printre hotelurile nominalizate se află Hotel Transilvania din Alba Iulia, la categoria „Hotel de 4 stele, neafiliat unui lanț hotelier internațional” și categoria „Cea mai bună echipă hotelieră”.

Vezi şi Hotel Transilvania din Alba Iulia a împlinit un an de la redeschidere. Povestea transformării unui simbol al orașului

De asemenea, Hotel Medieval Alba Iulia a intrat la „categoria 5 stele, neafiliat unui lanț hotelier internațional”.

Restaurant Medieval „PUB 13” este și el nominalizat la categoria „Cel mai popular restaurant al anului”.

Cei care au dorit să participe la competiție s-au înscris online, iar acum va urma etapa de VOT ONLINE  în perioada 4 aprilie – 15 mai

Votul online se poate exprima o singură dată, accesând site-ul evenimentului într-un anumit interval de timp.

În perioada 9-15 mai urmează votul juriului şi apoi selecția finală, realizată de comisia de jurizare pe fiecare secțiune.

Top Hotel Awards, aflat la cea de-a cincea ediție, va avea loc în data de 26 mai cu începere de la ora 19.00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=478789

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , , ,

Distribuie