Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Facebook și-a lansat propriul asistent vocal. Cum poate fi utilizată aplicaţia

Facebook și-a lansat propriul asistent vocal. Cum poate fi utilizată aplicaţia

7 aprilie 2017 Actualitate


facebookUtilizatorii aplicaţiei Messenger a Facebook vor avea acces la asistentul vocal al reţelei de socializare, numit „M”. Va apărea în fereastra de dialog a aplicației și va sugera utilizatorului „acțiuni utile”, a anunțat Facebook pe un blog.

Această primă etapă ar urma să ducă la o utilizare mai largă a asistentului vocal, ceea ce va permite Facebook să facă concurență unor produse similare ale lui Google, Apple, Amazon, Microsoft sau Samsung, care tocmai a lansat asistentul vocal „Bixby”.

„Aducem puterea tehnologiei inteligenței artificiale a lui M pentru a ameliora Messenger și a-l face mai agreabil, mai personalizat și mai ușor de utilizat”, au precizat Laurent Landowski și Kemal El Moujahid, doi responsabili ai Facebook, în această notă de pe blog.

Facebook, care deține propriul său laborator de cercetare în domeniul inteligenței artificiale, a anunțat dezvoltarea lui „M” în 2015 sub formă de experiment. Aplicarea sa la Messenger este o nouă etapă în utilizarea sa.

Produsele concurente sunt, pe lângă „Bixby” de la Samsung, Siri la Apple, Alexa la Amazon, Assistant la Google și Cortana la Microsoft.

surse: digi24.ro, agerpres.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=557891


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , ,

Distribuie