Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Au vrut să fie primii la hainele pentru nevoiași. S-au autoservit direct din container

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Au vrut să fie primii la hainele pentru nevoiași. S-au autoservit direct din container

25 iunie 2017 Actualitate
collage3Containerele în care albaiulienii pot lăsa haine pentru nevoiași au ajuns să fie golite de oameni care nu au nici cea mai mică urmă de bun simț. Două persoane au fost surprinse, sâmbătă noaptea, în timp ce „pescuiau” nestingherite produse destinate familiilor nevoiașe.

Doi tineri, o femeie și un bărbat au fost surprinși în timp ce făceau „curat” în containerele amplasate la intersecția dintre Bulevarul Revoluției 1989 și strada Vasile Goldiș din municipiul Alba Iulia. Pe imaginile postate pe rețeaua de socializare Facebook se poate observa cum tânărul a reușit să se „strecoare” în containerul metalic de haine. Femeia îl aștepta lângă container, alături de câteva plase plase pline cu îmbrăcăminte uzată.

Containerele au fost amplasate de fundația „Caritas”, iar scopul lor este acela de a aduna îmbrăcăminte, încălțăminte sau jucării pentru familiile nevoiașe.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=579149Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , , , , , ,

Distribuie