Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Sport
  • FOTO-VIDEO: Politehnica Iaşi şi CSM Baia Mare, câştigătoare la Cupa României la şah rapid pe echipe de la Alba Iulia

FOTO-VIDEO: Politehnica Iaşi şi CSM Baia Mare, câştigătoare la Cupa României la şah rapid pe echipe de la Alba Iulia

21 mai 2017 Actualitate Sport
premii sahCupa României la șah rapid pe echipe de la Alba Iulia s-a încheiat duminică la prânz cu victoria echipelor Politehnica Aqua Carpatica Iași la feminin, respectiv CSM Baia Mare la masculin.

Echipa ieșeană s-a impus și în meciul retur cu 2-1 împotriva CSM București după ce câștigase cu același scor și primul duel direct.

CSM Baia Mare, echipă care l-a avut pe fostul vicecampion mondial Alexei Shirov (Letonia) – masa 1, le-a devansat în clasament pe AEM Timișoara și Vados Arad.

De notat și clasarea pe un onorant loc 6 a echipei Șah Club Cugir.

În cadrul festivității de premiere, Miruna Lehaci a primit în mod festiv scrisoarea de felicitare pe care președintele Klaus Iohannis i-a adresat-o pentru câștigarea titlului de campioană mondială școlară.

Vezi şi FOTO: Cupa României la şah rapid pe echipe, la Alba Iulia. Liderii competiţiei, după primele runde

Cupa României a fost organizată de Federatia Română de Şah şi Asociaţia Judeţeană de Şah Alba, cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia, Hotel Transilvania, DGASPC Alba, Muzeul Unirii Alba Iulia, Fundaţia Comunitară Alba şi sponsori.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=569591Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , ,

Distribuie