Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO-VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: Posibiă poluare la Zlatna. Fum negru și dens, la o fabrică de la marginea orașului

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: Posibiă poluare la Zlatna. Fum negru și dens, la o fabrică de la marginea orașului

13 august 2017 Actualitate


poluare zlatnaUn caz de posibilă poluare a fost sesizat duminică, în orașul Zlatna. Un cititor Alba24 a surprins un fum negru și dens care iese pe coșul de evacuare de la o fabrică de prelucrare a lemnului aflată la ieșirea din localitate, spre Abrud.

Imaginile au fost surprinse duminică, 13 august, în jurul orei 16:00.

Potrivit cititorului, fumul ar proveni de la combustibilul folosit la cuptoarele de uscare ale unei fabrici de prelucrare a lemnului, aflată la ieșirea din Zlatna spre Abrud.

[embedded content]

În urmă cu aproape 3 ani, la sediul firmei respective polițiștii au făcut percheziții într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu estimat la peste 700.000 de lei.

Citește mai multe pe PERCHEZIŢII la Zlatna, într-un dosar de evaziune fiscală: Doi cetăţeni chinezi, cercetaţi pentru un prejudiciu de peste 150.000 de euro

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=588627


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , ,

Distribuie