Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Eveniment
  • FOTO-VIDEO: Un nou PROTEST la Alba Iulia. Oameni, în stradă, pentru a atrage atenţia asupra legilor Justiţiei

FOTO-VIDEO: Un nou PROTEST la Alba Iulia. Oameni, în stradă, pentru a atrage atenţia asupra legilor Justiţiei

17 decembrie 2017 Actualitate Eveniment


Un nou protest a început duminică, după ora 18.00, la Alba Iulia. Organizaţi pe reţeaua de socializare, cu motto-ul “Albaiulia civică rezistă”, aproximativ 25 de oameni s-au adunat în faţa Prefecturii Alba, pentru a atrage atenţia asupra modificărilor legilor Justiţiei.

UPDATE: În jurul orei 20.00, aproximativ 30 de manifestanţi erau la Monumentul Eroilor din capătul Bulevardului Transilvaniei şi protestau în tăcere.

„Se cuvine să rezistam prezentului și să ne pregătim viitorul”, este parte din discursul Regelui Mihai în Parlamentul României, la 25 octombrie 2011, ce i-a inspirat pe manifestanţi să participe la un nou protest în acest weekend.

“Acest discurs al Majestăţii sale ne face să ne gândim ce vrem pentru viitor. Iar aceste vorbe sunt valabile în aceste zile de răstriște, când hoții fac ce vor cu viitorul nostru. Dar noi nu ne dăm bătuți, ci continuăm”, este mesajul transmis pe Facebook.

Iar de la ora 19.30, la Monumentul Eroilor din capătul Bulevardului Transilvaniei, se anunţă flashmob.

După adoptarea legilor justiției, magistrații din România vor deveni neputincioși în fața furtului, abuzului și violenței grupurilor infracționale din România. Și la fel vom deveni noi toți. Opriți modificarea legilor justiției!”, susţin protestatarii descrierea evenimentului.

Proteste similare au fost şi în Bucureşti.

Revenim cu amănunte.
• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , ,

Distribuie