Asculta, Ultimele & SM

Ultimele Zece Piese Difuzate

SM

Cauta

Material si echipament sportiv pentru scolile din Sebes din partea Holzindustrie Schweighofer

Compania Holzindustrie Schweighofer își continuă implicarea în comunitatea locală și va oferi școlilor din Sebeș, în anul școlar 2016-2017, material și echipament sportiv pentru buna desfășurare a orelor de educație fizică și sport. Suma totală depășește 5.000 euro și a fost împărțită școlilor în funcție de numărul de elevi.„Credem foarte mult în importanța educației, pentru că este piatra de temelie a fiecărui om și a fiecărei organizații. Iar educația fizică și sportul fac parte integrantă din dezvoltarea intelectuală și fizică armonioasă a fiecăruia”, a declarat Răzvan Cosma, director.

„Ne bucurăm să sprijinim generațiile actuale de elevi, pentru că ei sunt viitorul nostru, al orașului Sebeș, iar aceste demersuri au devenit deja o tradiție, pe care suntem mândri să o continuăm și încurajăm cu orice ocazie”, spune Emil Pop, director.

Educația este o prioritate pentru Holzindustrie Schweighofer, și se înscrie în strategia noastră de responsabilitate socială corporativă. Susținerea tinerilor – devenită deja o tradiție, educația și formarea lor profesională se înscriu în această strategie, care reunește toate inițiativele actuale și viitoare pe care compania le derulează în paralel cu activitatea economică.

„Suntem încântați să acordăm sprijin școlilor, să ajutăm la formarea elevilor, să ne angajăm activ în viața comunității. Astfel, contribuim la dezvoltarea comunităților, pregătind elevii de azi pentru a deveni adulți responsabili”, a declarat Dan Banacu, director general.

Holzindustrie Schweighofer participă în mod activ la dezvoltarea comunităților din zonele în are își desfășoară activitatea, respectiv județele Alba, Bacău, Covasna și Suceava. Astfel, începând cu anul 2010, compania a oferit sprijin financiar de peste 5 milioane euro în diverse proiecte de educație, sociale și de sănătate.