Acasa
  • Acasa
  • Eveniment
  • Misterul fetei legate la ochi, lămurit! Protest mut față de (in)Justiție

Misterul fetei legate la ochi, lămurit! Protest mut față de (in)Justiție

17 martie 2017 Eveniment


fata 2Misterul fetei legate la ochi, fotografiate pe o bancă în Piața Iuliu Maniu din Alba Iulia, a fost parțial elucidat. Alba24.ro a reușit să afle identitatea fetei, precum și posibilele motive care au împins-o spre acest gest. Se pare că este vorba despre un protest față de Justiție, unde fata încercase să își caute dreptatea după o traumă pe care ar fi suferit-o în trecut, în relația cu un profesor de facultate. 

Am hotărât să nu facem publică identitatea acesteia și să nu dezvăluim alte detalii legate de viața ei privată, având în vedere starea temporară de vulnerabilitate în care se află în prezent. Fata nu este adolescentă, cum s-a speculat inițial, are 28 de ani și se pare că nici nu juca jocul ”Balena Albastră”. Era în schimb foarte supărată și avea o stare de ”deznădejde”, susțin cei care au intrat în contact cu ea. 

”Stătea singură, legată la ochi, am întrebat-o dacă are nevoie de ceva, dacă e OK și dacă e un protest. Nu mi-a răspuns nimic. Acum aștept să apar la Camera Ascunsă sau să aflu alt deznodământ”, a scris Anne-Marie Chelariu pe pagina sa de Facebook, autoarea postării. ”Am simțit tristețe/dezamăgire, când m-am apropiat” a adăugat ea.

Fata a mai fost văzută protestând în felul ei și în alte locuri din oraș, respectiv în fața primăriei din Alba Iulia unde a scris mesaje greu de decodat pe piramida de sticlă aflată în vecinătatea clădirii.

VEZI:  FOTO: ”Blue Whale” sau ”Baba oarba”? Misterul unei fete legate la ochi, pe o bancă, în centrul orașului face furori pe facebook

URL scurt: http://alba24.ro/?p=553548


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , ,

Distribuie