Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Administratie
  • Primăria Alba Iulia chestionează cetățenii în vederea îmbunătățirii calității vieții. Răspunsurile oamenilor vor contribui la Strategia de Dezvoltare Locală

Primăria Alba Iulia chestionează cetățenii în vederea îmbunătățirii calității vieții. Răspunsurile oamenilor vor contribui la Strategia de Dezvoltare Locală

11 octombrie 2017 Actualitate Administratie


42be2Cetățenii din Alba Iulia vor avea de răspuns la un chestionar pentru ca administrația locală să depisteze problemele din societate și poate chiar să le rezolve, astfel încât viața cetățenilor să fie una mai bună. Anunțul că funcţionarii îi vor contacta pe localnici a fost făcut de Primăria Alba Iulia. 

„Municipiul Alba Iulia anunță locuitorii orașului că, în următoarele 10 zile, angajații Direcției de Asistență Socială Alba Iulia îi vor contacta, în scopul completării unui chestionar pe tema ”Educație și Ocupare”.

Acest chestionar va ajuta la stabilirea măsurilor optime pentru îmbunătățirea calității vieții și vor contribui la realizarea Strategiei de Dezvoltare Locală în cadrul proiectului cu titlul Alba Iulia – Comunitate locală responsabilă.

Toți operatorii de teren vor avea asupra lor o legitimație purtând semnătura reprezentantului legal și ștampila instituției Municipiului Alba Iulia”, a transmis Primăria Alba Iulia.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=602367


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , ,

Distribuie