Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Turism
  • S-a lansat programul „Litoralul pentru toți”. La ce prețuri vă puteți rezerva un sejur de cinci nopți în stațiunile din România

S-a lansat programul „Litoralul pentru toți”. La ce prețuri vă puteți rezerva un sejur de cinci nopți în stațiunile din România

5 mai 2014 Actualitate Turism


„Litoralul pentru toți” programul care a ajuns la cea de-a XIV-a ediție de primăvară,  se lansează în data de 5 mai și se va încheia pe 15 iunie. În program sunt înscrise 38 de hoteluri din stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziție 5.408 de locuri pe serie.

Citeşte şi Punct de informare turistică la Poarta I a Cetății Alba Iulia. Pliante, suveniruri și GHIZI profesioniști pentru turiștii care vizitează județul

Programul este derulat de Asociația Litoral-Delta Dunării (ALDD), Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), potrivit unui comunicat.

Locurile vor fi vândute în peste 70 de agenții din toată țara, ceea ce înseamnă că la sfârșitul ediției de primăvară 2014 a programului, cel puțin 32.000 de turiști vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse, estimează patronatele care au demarat programul.

Pentru zona Mamaia-Constanța, tarifele maximale pentru această ediție, pentru șase nopți de persoană, încep de la 205 lei la un hotel de o stea, fără mic dejun, 235 lei la două stele, 265 lei la trei stele, 315 lei la un hotel de două stele cu mic dejun, 425 lei la trei stele cu mic dejun, 485 lei la patru stele cu mic dejun și 605 lei la cinci stele cu mic dejun.

De asemenea, la trei stele, all inclusive, tarifele sunt de 765 de lei pentru cinci nopți de persoană, 875 de lei la patru stele, iar, pentru hotelurile de cinci stele, trebuie să plătiți 985 lei pentru cinci nopți all inclusive.

Pentru stațiunile din sudul litoralului, respectiv Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, tarifele maximale pentru această ediție ajung până la 159 de lei la o stea, fără mic dejun, pentru șase nopți, 179 lei la două stele fără mic dejun, 199 lei la hotel de trei stele fără mic dejun, 269 lei la două stele cu mic dejun, 329 lei la trei stele cu mic dejun, 379 la patru stele cu mic dejun, 469 la cinci stele cu mic dejun.

Citește și: CONCEDIU PE LITORAL | Prețuri și idei pentru vacanța ta la mare: Mamaia, Costinești, Eforie, Venus sau Neptun

Sursa: Agerpres

URL scurt: http://alba24.ro/?p=301450

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , , , , , ,

Distribuie