Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Eveniment
  • ȘTIREA TA: Cum a fost tratată o femeie la Spitalul Județean Alba. ”Propun închiderea urgențelor”

ȘTIREA TA: Cum a fost tratată o femeie la Spitalul Județean Alba. ”Propun închiderea urgențelor”

18 decembrie 2017 Actualitate Eveniment


O femeie din cartierul Bărăbanț al municipiului Alba Iulia este extrem de nemulțumită de modul în care a fost tratată la secția de Urgențe a Spitalului Județean Alba. Susana Petras spune că a căzut în casă și a fost dusă de urgență la spital, unde spune că a fost nevoie ca fiicele ei ”să facă scandal” pentru ca un medic neurolog să fie chemat. ”Propun închiderea urgențelor dacă nu sunt tratați nici cei aduși cu SMURD-ul în regim de urgență”, a scris femeia. Mai jos, redăm întregul mesaj al acesteia. 

”Multumesc medicului neurolog, care afost de garda la spitalul judetean Alba, care m-a consultatat in seara zilei de 12 decembrie. În dimineața zilei de 12 decembrie mi-am pierdut cunoștința si am cazut in holul casei (locuiesc singura). De abia la ora 13-13,30 au reușit fetele sa ma convinga sa cheme salvarea eu neavand incredere in cei de la urgente.

A venit smurdul deoarece nu ma puteam misca, mi s-a recoltat sange si m-au trimis la raze dar ce-i mai important nu au chemat un neurolog decat atunci cand au facut scandal fetele am fost trimisa la neurologie si mi s-a facut un CT. Oare atunci cand iti pierzi cunostiinta si cazi jos, nu se impune in primul rand un control neurologic? Mentionez ca tensiunea imi era normala.

La urgente ar trebui un control sa stim si noi daca au calmante deoarece fiind atat de lovita, gemand de durere mi s-a administrat o singura injectie dupa cateva ore. PROPUN INCHIDEREA URGENTELOR DACA NU SUNT TRATATI NICI CEI ADUSI CU SMURDUL IN REGIM DE URGENTA. Înca un lucru important: de ce nu avem dreptul sa primim rezultatele analizelor si a EKG-ului sau CT-ului ? Pentru ce platim CAS-ul si noi care suntem la pensie, ca sa fim tratati ca ultimii oameni care nu mai au dreptul la nimic?

FACETI CHETA PENTRU A DOTA URGENTELE CU ANALGEZICE PENTRU A USURA CAT DE PUTIN DUREREA BATRANILOR. Desi una dintre fiice era in sala de asteptare, nimeni nu s-a deranjat sa ma anunte, fiind nevoita sa rog pe o infirmiera sa sune la o vecina sa-mi anunte fiica (care era de 4 ore in sala de asteptare)” ne-a scris femeia.

 

Ai un pont, o secvență filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții ? Posteaz-o aici !

Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trait “live”.

Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă!

Cum poți trimite foto, video sau informații:

facebook logoMesaj pe Facebook:

http://m.me/www.Alba24.ro

https://www.facebook.com/www.Alba24.ro/

Mesaj pe whatsap logo Whatsapp:

0728950998

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , ,

Distribuie