Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Administratie
  • Trei miniștrii din guvernul Tudose și-au anunțat demisiile la ședința CEx a PSD. Doi dintre ei, Shaideh și Plumb, sunt cercetați de DNA

Trei miniștrii din guvernul Tudose și-au anunțat demisiile la ședința CEx a PSD. Doi dintre ei, Shaideh și Plumb, sunt cercetați de DNA

13 octombrie 2017 Actualitate Administratie


sevil plumb cucVicepremierul Sevil Shhaideh și miniștri Rovana Plumb și Răzvan Cuc din guvernul Tudose vor demisiona în urma Comitetului Executiv al PSD! După o ședință de circa opt ore, social-democrații au acceptat ca Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc să demisioneze, după ce anterior au respins demisiile. Pentru doi dintre aceştia, vizaţi de anchete ale DNA, liderii social-democraţi şi-au anunţat susţinerea acum două săptămâni, când au decis că vicepremierul Sevil Shhaideh şi ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, nu trebuie să demisioneze din Guvern.

Şedinţa Comitetului Executiv al PSD în care a fost decisă lista miniştrilor Guverului Tudose care vor fi înlocuiţi a început, la sediul central al PSD, iar la aceasta au participat alături de conducerea partidului, premierul şi membrii Cabinetului său.

Liderii PSD au fost împărţiti în ceea ce priveşte remanierea Cabinetului Tudose. Toți au votat ca ministri respectivi să rămână în guvern, dar Sevil Shaideh și Rovana Plumb și-au anunțat că își mențin deciziile de a demisiona, decizii pe care le-au anunțat la începutul ședinței. Sevil Shaideh și Rovana Plumb sunt cercetate de DNA.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=602633


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , ,

Distribuie