Acasa
  • Acasa
  • Eveniment
  • VIDEO LIVE: Festivitatea de premiere a celor mai buni elevi de la Olimpiada de Limbă și Literatura Română

VIDEO LIVE: Festivitatea de premiere a celor mai buni elevi de la Olimpiada de Limbă și Literatura Română

29 aprilie 2017 Eveniment


IMG_4429Alba Iulia a fost, timp de câteva zile, loc de întâlnire și concurs, pentru cei mai buni elevi de liceu  din România la Limba și Literatura Română. 189 de liceeni au participat la Olimpiada Națională din acest an. Cei mai buni dintre aceștia au fost premiați în cadrul unei festivități desfășurate la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. 

Vezi CLASAMENT final la Olimpiada de Limba şi literatura română, etapa naţională, Alba Iulia 2017. Punctajele elevilor de liceu

REZULTATE (înainte de contestaţii) la Olimpiada naţională de Limba şi literatura română 2017, de la Alba Iulia. Ce SUBIECTE au primit elevii de liceu

La etapa naţională, elevii au susţinut miercuri Proba A (proba scrisă individuală), iar joi şi vineri, pe grupe, Proba B (proba orală individuală), din domeniul de studiu comunicare. Toate probele s-au desfăşurat la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Concursul a fost organizat de Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul Școlar al Județului Alba, în parteneriat cu UAB.

Pe lângă examenul în sine, elevii olimpici din ţară au avut ocazia, la Alba Iulia, să descopere Cetatea Alba Carolina, să cunoască personalităţi locale şi să participe la activităţi artistice.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=563132


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , ,

Distribuie