Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: La Ocna Mureș, apa din râul Mureș este mai curată decât apa de la robinet. Locuitorii primesc mizeria cu porția

VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: La Ocna Mureș, apa din râul Mureș este mai curată decât apa de la robinet. Locuitorii primesc mizeria cu porția

12 august 2017 Actualitate


20637983_837439316432763_5339968607654276683_nLocuitorii din orașul Ocna Mureș se declară profund nemulțumiți de faptul că, de mai multe zile, apa potabilă de la robinet vine cu porția, iar atunci când curge, are o culoare ruginie, este plină de impurități și nu poate fi băută sau folosită în gospodării.

Potrivit unui cititor Alba24, de vineri, 11 august, locuitorii din Ocna Mureș au rămas, din nou, fără apă. Se pare că problema alimentării cu apă potabilă persistă de mai multe zile, iar atunci când aceasta curge la robinete, are o culoare ruginie și nu poate fi băută sau folosită în gospodării.

Pe rețeaua de socializare Facebook au fost publicate recent mai multe filmări și imagini în care oamenii arată „calitatea” apei potabile din orașul Ocna Mureș. Nu poți spăla hainele și nici pe jos cu ea că mai tare murdărești”, a scris unul dintre locuitori, pe rețeaua de socializare.

Unii dintre cetățeni au făcut comparație între apa ce curge la robinetele locuitorilor din Ocna Mureș și apa din râul Mureș, care ar fi, cităm: „mai curată”. Oamenii susțin că au dus apa ruginie la operatorul Apa CTTA, dar reclamația nu le-a fost luată în considerare, pe motiv că aceștia ar fi „murdărit” apa.

[embedded content]

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=588496


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie