Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • 1 Iunie, Ziua Copilului. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri şi felicitări care să îi bucure pe cei mici

1 Iunie, Ziua Copilului. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri şi felicitări care să îi bucure pe cei mici

1 iunie 2017 Actualitate
iulie-1-23801 Iunie este un alt prilej pentru a sărbători copilăria şi copiii. Pentru a aduce zâmbetul pe buzele celor dragi, trimite-le un mesaj, un SMS, o felicitare.

1 Iunie, Ziua tuturor copiilor sa va aduca numai fericire si bucurie! Sa aveti parte de jucarii frumoase, dulciuri gustoase si de toata dragostea din lume! La multi ani, dragi copii!

Copilaria este cea mai frumoasa perioada a vietii, cel mai mare dar pe care il primim. Sa ne bucuram de ea si sa ne bucuram de copiii nostril! La multi ani de 1 Iunie!

Copilaria mai intotdeauna trezeste in sufletul nostru un sentiment de melancolie, este varsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viata si viseaza gingas. Copiii, atat de usor de iubit! Un zambet curat si stralucitor, manute pline de iubire!

De 1 Iunie dorim tuturor copiilor sa aiba parte de o viata fericita, un cer insorit, sa fie sanatosi si inconjurati de dragostea parintilor. La multi ani!

De Ziua copilului … iti doresc multi ani, multa sanatate si multe zambete de copil!

Din suflet, pentru toti copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La multi ani!

Ziua Copilului 2017: Mesaje, sms-uri, felicitari de 1 iunie
Dragul meu copil / draga mea copila …ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa. La Multi Ani de 1 Iunie!

La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

La Multi Ani! Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa! Te imbratisam cu mult drag! Toate visele sa ti se indeplineasca!

La multi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra! Multa sanatate si multe bucurii. Sa cresteti cu zambetul pe buze si viata voastra sa fie asemeni unui cer senin.

Ziua Copilului 2017: Mesaje, sms-uri, felicitari de 1 iunie
Pentru cea mai mare minune a vietii mele, pentru puiutul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zambet si fiecare imbratisare iti multumesc. La multi ani de Ziua Copilului!

Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani, copil frumos!

Un copil e cea mai mare bogatie a unui om. Nu e miracol mare mare si bucurie mai frumoasa decat aceea de a avea un copil. Pentru toti copiii lumii, La multi ani de 1 Iunie!

URL scurt: http://alba24.ro/?p=572594Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.