Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • A furat o maşină din garajul unei case din Sebeş, după ce a rămas cu autoturismul în pană, pe autostradă. Bărbat din judeţul Timiş, ARESTAT

A furat o maşină din garajul unei case din Sebeş, după ce a rămas cu autoturismul în pană, pe autostradă. Bărbat din judeţul Timiş, ARESTAT

7 iunie 2017 Actualitate
la volan1Poliţiştii din Alba au recuperat un autoturism furat din Sebeş şi au reuşit să probeze activitatea infracţională a unui bărbat din judeţul Timiş, cel care a sustras maşina. Omul rămăsese cu autoturismul în pană pe autostradă, aşa că “şi-a făcut rost de altul”. A găsit uşa unei case din Sebeş neîncuiată, cu proprietarii dormind, s-a “servit” cu cheile maşinii lor, a luat-o din garaj şi a mers până într-un sat din Gorj. A fost arestat de poliţiştii din Bucureşti.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Alba au reuşit să-l identifice pe M.I., un bărbat în vârstă de 39 de ani, din judeţul Timiş, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de autoturism, în valoare de 35.000 de lei, ce a fost reclamat poliţiei în 9 aprilie, dimineaţa.

În noaptea de 8/9 aprilie, bărbatul, în timp ce circula, cu un autoturism, pe autostrada A1, a rămas în pană şi l-a abandonat. Ulterior s-a deplasat în municipiul Sebeş, unde, profitând de faptul că uşa unei locuinţe de pe strada Ogorului a fost lăsată descuiată, a pătruns înăuntru şi a sustras cheia autoturismului, în timp ce proprietarii dormeau.

S-a deplasat în garajul casei, de unde, folosind cheia furată din locuinţă, a sustras autoturismul cu care s-a deplasat în localitatea Roata de Jos, judeţul Gorj, loc în care l-a abandonat.

Autoturismul a fost recuperat şi restituit proprietarului, iar faţă de M.I., care, în prezent, este arestat preventiv de către poliţiştii Secţiei 18 Bucureşti, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=575131Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.