Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Acţiune a Poliţiei şi RAR la Abrud, pentru siguranţa rutieră. Sancţiuni pentru şoferii care au circulat cu maşini ce aveau defecţiuni tehnice

Acţiune a Poliţiei şi RAR la Abrud, pentru siguranţa rutieră. Sancţiuni pentru şoferii care au circulat cu maşini ce aveau defecţiuni tehnice

13 iulie 2017 Actualitate


control rar 2Poliţiştii din Abrud au dat, miercuri, sancţiuni şoferilor, în cadrul unei acţiuni organizate împreună cu RAR, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, comise pe fondul stării tehnice a autovehiculelor.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 12 iulie, începând cu ora 12.00, poliţiştii din Abrud au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere, comise pe fondul  stării tehnice a  autovehiculelor. Sprijiniţi de specialişti din cadrul R.A.R. Alba, au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, toate la regimul circulaţiei pe drumurile publice, în valoare totală de 3.190  lei.

Opt dintre ele au fost pentru defecţiuni tehnice, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Tot în urma acestei acţiuni, poliţiştii abrudeni au reţinut şi 4 certificate de înmatriculare.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=583153


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.