Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Acţiunea „Ballroom”: ANAF a dat sancţiuni de peste 600.000 de lei după controale la firmele care organizează evenimente

Acţiunea „Ballroom”: ANAF a dat sancţiuni de peste 600.000 de lei după controale la firmele care organizează evenimente

6 iulie 2017 Actualitate


sala nuntaANAF anunţă ca a iniţiat acţiunea “Ballroom”, prin structurile antifraudă, fiind derulate controale operative la societăţi care deţin spaţii cu destinaţie principală de organizare evenimente, incusiv nunţi, simpozioane, evenimente corporate.

Principalul obiectiv de control a vizat verificarea modului de fiscalizare a sumelor încasate din închirierea spaţiului unde se desfăşoară evenimentul şi/ sau prestările de servicii conexe (catering, servire băuturi, program artistic, DJ etc.).

Urmare acţiunilor de control desfăşurate în perioada 30 iunie – 4 iulie 2017, au fost verificaţi 227 contribuabili, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 667.575 lei (amenzi şi confiscări).

D-au aplicat 108 sancţiuni contravenţionale principale (95 amenzi şi 13 avertismente), valoarea totală a amenzilor fiind de 636.441 lei şi s-au confiscat sume (numerar), venituri ilicite şi bunuri în valoare totală de 31.134 lei, (numerar în valoare de 2.344 lei; venituri ilicite în valoare de 28.740 lei; bunuri în valoare de 50 lei.

De asemenea, s-a dispus suspendarea activităţii a 5 contribuabili (din care, 4 suspendări pentru nedotare cu AMEF).

ANAF menţionează că acțiunea va continua și în perioada următoare.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=581626


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.