Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Agresiune la intrarea în Şanţurile Cetăţii. Bărbat din Alba Iulia, REŢINUT după ce i-a înjunghiat pe doi tineri

Agresiune la intrarea în Şanţurile Cetăţii. Bărbat din Alba Iulia, REŢINUT după ce i-a înjunghiat pe doi tineri

15 iunie 2017 Actualitate
LDIT AB Santurile cetatii (3)Un bărbat de 29 de ani din Alba Iulia a fost reţinut şi este cercetat pentru lovire şi tulburarea ordinii și liniștii publice. În 4 iunie, i-a înjunghiat pe doi tineri, pe strada Apulum, la intrarea în Şanţurile Cetăţii.

Potrivit IPJ Alba, în 4 iunie, la ora 2.26, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Județean Alba Iulia, cu privire la faptul că, în aceeaşi noapte, s-au prezentat la spital  in vederea acordării de îngrijiri medicale, doua persoane de sex masculin, C.D şi E.A, care prezentau plăgi produse prin înțepare.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizarea faptei, a fost identificat un bărbat, G.A., de 29 de ani din Alba Iulia, bănuit de comiterea ei.

Anterior comiterii faptei, cei doi tineri, de 19 ani si respectiv 20 de ani, din Alba Iulia,  au intrat în conflict verbal cu un necunoscut, pe strada Apulum din Alba Iulia, în faţa intrării in șanțurile Cetății Alba Carolina.

Între cei trei a avut loc o agresiune, împrejurare în care necunoscutul i-a înjunghiat pe cei doi tineri cu un obiect înțepător.

Față de G.A. s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=577134Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , ,

Distribuie