Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Alba-neagra cu programul Start-Up Nation: Înscrierea nu se mai prelungește. Ministrul Ilan Laufer s-a răzgândit

Alba-neagra cu programul Start-Up Nation: Înscrierea nu se mai prelungește. Ministrul Ilan Laufer s-a răzgândit

13 iulie 2017 Actualitate


start up startupIlan Laufer, recent numit ministru pentru Mediul de Afaceri, s-a răzgândit după doar câteva ore în ceea ce privește prelungirea termenului limită pentru înscrierea în programul Start-Up Nation și a anunțat că nu va mai stabili o nouă dată, deoarece a fost criticat puternic de către antreprenorii care s-au înscris deja în program în termenul stabilit inițial.

În aceste condiții, ministerul nu va mai accepta proiecte decât până vineri, 14 iulie, ora 20.00. Ministrul spune însă că ar putea programa ulterior o sesiune suplimentară de depunere de proiecte, pentru sumele rămase disponibile.

„Nu m-am asteptat la o asemenea reacție. Dorința mea a fost ca toți ce care doresc să se înscrie în programul Start-Up Nation să aib o șansă egală și să finanțîm cât mai multe proiecte. Iau in calcul și o sesiune suplimentară pentru sumele rămase disponibile. Am dorit să le acord o șansă și celor care au întâmpinat probleme cu ANAF sau cu ONRC”, spune ministrul, citat de profit.ro.

Inițial, cu doar cîteva ore înainte, Ministerul pentru Mediul de Afaceri a anunțat că prelungește termenul limită pentru înscrierea în programul Start-Up Nation cu două săptămâni, până la 28 iulie, ora 20.00.

Citește și Start-up Nation 2017: Se prelungește sesiunea de înscriere în program. Peste 9.000 de dosare, depuse până miercuri

sursa: realitatea.net

URL scurt: http://alba24.ro/?p=583207


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.