Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Aplicaţii ANAF pentru contribuabili, nefuncţionale, din cauza unor lucrări de mentenanţă. Precizări de la Fisc

Aplicaţii ANAF pentru contribuabili, nefuncţionale, din cauza unor lucrări de mentenanţă. Precizări de la Fisc

11 iulie 2017 Actualitate


anaf mentenantaAgenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a precizat că unele aplicaţii pentru contribuabili nu sunt disponibile, din cauza unor lucrări de mentenanţă la servere.

Contribuabilii care s-au prezentat marți dimineața la unele unități ale ANAF nu și-au putut achita obligațiile de plată din cauza nefuncționării sistemului informatic, potrivit digi24.ro.

“Astăzi, 11 iulie, serviciile informatice ale ANAF vor suporta lucrări de mentenanţă, fapt pentru care o serie de aplicaţii pentru contribuabili vor fi nefunctionale”, se arată în comunicatul Agenţiei.

Modernizarea informatică a Fiscului, prin programul finanţat de Banca Mondială demarat în 2013, este doar pe hârtie, pentru că din 2015 până acum nu s-a mai întâmplat nimic, iar temenul de realizare a Proiectului de Modernizare a Administraţiei Fiscale a fost amânat din 2018 până în 2021, a declarat luni preşedintele ANAF, Bogdan Stan, într-un interviu acordat postului de radio RFI România.

Şeful ANAF a avansat ca soluţie pentru îmbunătăţirea rapidă a situaţiei înlocuirea contractelor de întreţinere cu un contract de asigurare a funcţionării infrastructurii IT a ANAF.

surse: romaniatv.net, digi24.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=582820


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.