Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Bărbat din comuna Galda de Jos, cu dosar penal după ce a furat o damigeană cu vin, din pivniţa unui localnic

Bărbat din comuna Galda de Jos, cu dosar penal după ce a furat o damigeană cu vin, din pivniţa unui localnic

15 iunie 2017 Actualitate
damigeanaUn bărbat care s-a „servit” cu o damigeană cu vin din pivniţa unui vecin s-a ales cu dosar penal. Poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos îl cercetează pe un bărbat de 48 de ani, din localitate, ca autor al furtului ce a fost reclamat în noaptea de 6/7 iunie, dintr-o locuinţă din comună. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit părţii vătămate.

La data de 10 iunie 2017, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați cu privire la comiterea unui furt din beciul unei locuinţe din comuna Galda de Jos, transmite IPJ Alba.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, la data de 14 iunie,  fost identificat autorul furtului, T.A., un bărbat de 48 de ani din comuna Galda de Jos.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, în noaptea de 6/7 iunie 2017,  T.A. a sustras din beciul locuinței persoanei vătămate, prin forțarea ușii de acces, o damigeană cu vin în valoare de 100 lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit părţii vătămate, iar faţă de T.A. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

foto: arhivă

URL scurt: http://alba24.ro/?p=577136Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.