Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Bărbaţi din Săliștea, Gârbova de Jos, Ciugud, Horea și județul Suceava, cercetaţi pentru infracţiuni rutiere în Alba. Au condus autovehicule fără permis sau neînmatriculate

Bărbaţi din Săliștea, Gârbova de Jos, Ciugud, Horea și județul Suceava, cercetaţi pentru infracţiuni rutiere în Alba. Au condus autovehicule fără permis sau neînmatriculate

12 iunie 2017 Actualitate
accident politia masina politieCinci bărbați din Săliștea, Gârbova de Jos, Ciugud, Horea și județul Suceava s-au ales cu dosar penal în Alba, în weekend, după ce au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau autovehicule fără permis sau neînmatriculate.

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 iunie, în jurul orelor 16.00, poliţiştii Postului de Poliţie Săliştea l-au depistat pe un tânăr de 23 de ani, din comuna Săliştea, în timp ce conducea un tractor, pe raza localităţii Săliştea Deal, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 10 iunie, în jurul orei 20.00, poliţiştii rutieri din Aiud l-au depistat pe un bărbat de 46 de ani, din comuna Gârbova de Jos, în timp ce conducea un moped, pe raza comunei, fără de deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat.

În plus, poliţiştii au constatat că mopedistul era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0.23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 11 iunie, în jurul orei 07.30, pe DJ 107 C, în afara localităţii Drîmbar, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Ciugud, în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 11 iunie, în jurul orei 10.50, poliţiştii rutieri din Blaj, în timp ce acţionau pe raza localităţii Sănmicluș, l-au depistat pe un bărbat de 37 de ani, din judeţul Suceava, în timp ce conducea un tractor, pe strada Principală din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul tractorului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 11 iunie, în jurul orei 15.45, poliţiştii Postului de Poliție Horea l-au depistat pe un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Horea, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Horea, având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată.

Faţă de conducătorul autoturismului, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=576411Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.