Acasa
  • Acasa
  • Eveniment
  • COD GALBEN de FURTUNI şi PLOI TORENŢIALE, până JOI seara. Zonele vizate de atenţionarea meteo

COD GALBEN de FURTUNI şi PLOI TORENŢIALE, până JOI seara. Zonele vizate de atenţionarea meteo

7 iunie 2017 Eveniment
cod galben 7 iunie 2017Administraţia Naţională de Meteorologie atenţionează că miercuri şi joi sunt condiţii de instabilitate atmosferică accentuată şi vor fi ploi torenţiale.

De miercuri, 7 iunie, ora 18.00 până joi, 8 iunie, ora 23.00, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în cea mai mare parte a ţării și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie şi pe arii restrânse căderi de grindină.
În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă care vor depăşi 20-30 l/mp și pe spații restrânse 50-70 l/mp.

Astfel de fenomene vor fi şi în după-amiaza zilei de miercuri, 7 iunie, dar pe spaţii mai restrânse, iar în cursul zilei de joi, 8 iunie se vor semnala şi în partea de sud-est a ţării.

sursa: meteoromania.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=575116Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.