Acasa
  • Acasa
  • Eveniment
  • Conducere nouă la UM Cugir. Mircea Trifan, şeful organizaţiei locale a PSD a preluat funcţia de director general, după demisia lui Romulus Micu

Conducere nouă la UM Cugir. Mircea Trifan, şeful organizaţiei locale a PSD a preluat funcţia de director general, după demisia lui Romulus Micu

12 iunie 2017 Eveniment
mircea trifan cugirDin 12 iunie, Uzina Mecanică Cugir are conducere nouă. Funcţia de director general este preluată de Mircea Trifan, preşedintele PSD Cugir, după ce Romulus Micu (PNL) şi-a dat demisia, la sfârşitul lunii mai.

Mircea Trifan (45 de ani) a mai fost director la Fabrica de Arme din Cugir, în perioada 2013-2016.

La UM Cugir va face echipă cu Angela Mariana Ilici (director economic), Vasile Achim (director comercial), Dumitru Ghitoaica  (director producţie), Alexandru Bordei (inginer şef cercetare dezvoltare), Mugurel Baciu (inspector şef calitate), Laurenţiu Radiţoiu (şef structură de securitate).

Romulus Micu şi-a depus mandatul la Consiliul de Administraţie al unităţii, la sfârşitul lunii mai, renunţând la funcţia pe care a deţinut-o în ultimii şapte ani, din motive personale.

Reamintim că tot în luna mai au fost modificări şi în Consiliul de Administraţie de la Uzina Mecanică Cugir. În cadrul adunării generale a acţionarilor, s-a decis revocarea din funcția de membru al Consiliului de Administrație a Georgetei Pielmuş (reprezentant C.N. Romarm S.A) și numirea lui Bogdan Dumitru.

S-a mai hotărât revocarea din funcția de membru al Consiliului de Administrație a lui Ioan Șandru (OSPI) și numirea în locul său a lui Nicolae Cerciu.

Președintele Consiliului de Administrație din cadrul SC „Uzina Mecanică Cugir ” SA, Dan Popa, şi-a păstrat în continuare funcția.

Din anul 2001, „Uzina Mecanică Cugir” SA este filială a Companiei Naționale Romarm.

În prezent, în cadrul societății lucrează aproximativ 1.143 angajați.

Sorin GIURCA

sursa foto: Facebook

URL scurt: http://alba24.ro/?p=576381Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.