Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Credite pentru tineri, fără dobândă. Împrumuturi pentru plata chiriei, cursurilor sau parţial a locuinţei. CONDIŢII din programul de guvernare

Credite pentru tineri, fără dobândă. Împrumuturi pentru plata chiriei, cursurilor sau parţial a locuinţei. CONDIŢII din programul de guvernare

2 iulie 2017 Actualitate


tineri tabletaÎn noul program de guvernare este prevăzută şi posibilitatea ca tinerii până în 26 de ani să aibă acces la credite fără dobândă, garantate 80% de către stat.

Suma maximă pe care o vor putea lua împrumut de la bancă va fi 40.000 lei. Banii vor putea fi folosiţi pentru plata cursurilor, chiriei sau a unei părţi din construcţia unei locuinţe.

Atât studenţii cât şi ceilalţi tineri vor trebui să îndeplinească doar o formalitate: aceea de a prezenta băncilor prin care statul va derula acest program contractul de chirie sau de construcţie al locuinţei, respectiv facturile pentru cursuri sau pentru cărţile necesare.

Reamintim că programul de guvernare prevede, printre altele, creşterea salariului minim, introducerea unui impozit pe cifra de afaceri, schimbări în colectarea TVA, acordarea unor credite fără dobândă pentru tineri şi introducerea unei taxe pe produsele al căror consum are un impact negativ major asupra sănătăţii populaţiei.

sursă: zf.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=580845


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.