Acasa
  • Acasa
  • Eveniment
  • CRIMĂ la o stână dintr-un sat din Alba. Bărbat ucis în bătaie pentru o datorie după ce a promis un loc de muncă în străinătate

CRIMĂ la o stână dintr-un sat din Alba. Bărbat ucis în bătaie pentru o datorie după ce a promis un loc de muncă în străinătate

12 iunie 2017 Eveniment
teren crima lunca muresului 4 Ioan RusuUn bărbat a fost omorât în bătaie pe o pășune din satul Bălcaciu. Acesta lucra ca cioban la o stână din zonă, vineri seara fiind acostat de un tânăr din comuna Șona care dorea să își recupereze o datorie. Totul s-a transformat într-un conflict, în urma căruia victima a decedat. Principalul suspect a fost reținut și arestat preventiv, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată şi riscă, dacă este găsit vinovat, până la 25 de ani de închisoare.

Victima avea 48 de ani și era din județul Mureș. Crima a avut loc vineri seara, 9 iunie, iar sâmbătă, principalul suspect, un tânăr în vârstă de 30 de ani din comuna Șona, a fost reţinut şi arestat preventiv de o instanţă de la Tribunalul Alba.

„Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba şi, în consecinţă (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului Iacob Florin pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 11.06.2017 până la data de 10.07.2017, inclusiv”, se afirmă în minuta deciziei de sâmbătă seara, de la Tribunalul Alba.

Decizia Tribunalului Alba nu este definitivă şi poate fi contestată de inculpat la Curtea de Apel. Crima s-a produs după un conflict spontan între victimă şi agresor, care locuia în zonă fără documente legale. Bărbatul ucis i-a promis, anterior, celuilat că îi va ”rezolva” un loc de muncă în străinătate, motiv pentru care i-a solicitat şi a primit de la acesta o sumă de bani, scrie adevărul.ro.

Se pare că vineri seara, inculpatul a solicitat returnarea banilor, dar, pentru că victima nu a dorit sau nu a putut să îi dea banii, a luat cu forţa de la acesta un aragaz şi o butelie. După acest moment a avut loc o bătaie între cei doi bărbaţi, agresorul lovindu-l de mai multe ori cu pumnii şi picioarele. Victima a rămas inconştientă şi a fost găsită decedată. Ulterior, suspectul a fost identificat de anchetatori şi a ajuns după gratii.

Până la pronunţarea unei sentinţe definitive, inculpatul arestat preventiv este beneficiarul prezumţiei de nevinovăţie.

Foto: arhivă

sursa: adevărul.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=576314Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.