Acasa
  • Acasa
  • Eveniment
  • Criza politică, prin ochii unui primar alungat din PSD. Gheorghe Damian: „Să ieșim din birouri și să îi privim pe oameni în ochi!”

Criza politică, prin ochii unui primar alungat din PSD. Gheorghe Damian: „Să ieșim din birouri și să îi privim pe oameni în ochi!”

18 iunie 2017 Eveniment
primar ciugud gheorghe damianPrimarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, exclus de organizația județeană din PSD (dar fără o decizie definitivă din partea organizației naționale), își roagă colegii de la vârful partidului să evite ”cea mai gravă și periculoasă criză politică post-decembristă”, cerându-le să ”lase orgoliile” și să se întoarcă la oamenii obișnuiți, direct afectați de deciziile lor. ”PSD nu trebuie să uite în aceste momente că este cel mai important partid din România datorită românilor, datorită oamenilor de la sat sau de la oraş care i-au acordat încredere şi votul. Cred că este momentul să renunţăm cu toţii la orgolii, să ne gândim la interesul naţional, la oamenii care aşteaptă cu speranţă ca țara să fie bine cârmuită” a scris Gheorghe Damian pe contul său de facebook.  

”Să ieşim din birouri şi să coborâm între oamenii simpli care au crezut în noi. Îi rog pe colegii mei să facă ceea ce am făcut şi eu în ultimele zile: să îi privească cu bărbăţie în ochi pe cei care i-au votat, să le accepte criticile”, le-a propus primarul din Ciugud, colegilor săi.

Gheorghe Damian: ”România are nevoie acum de oameni de stat care să aibă inteligența de a evita cea mai gravă și mai periculoasă criză politică post-decembristă.
Am urmărit în aceste zile cu toții frământările de pe scena politică națională și nu pot să spun că nu sunt îngrijorat. Spun asta ca simplu cetățean dar mai ales ca primar și nu în ultimul rând ca social-democrat.
Iată de ce, în aceste momente, mă simt nevoit să reacţionez şi să îi rog pe colegii mei din Partidul Social Democrat să îşi întoarcă privirile spre români. Haideţi să nu ne mai înghesuim în faţa camerelor de filmat sau a microfoanelor, să ieşim din birouri şi să coborâm între oamenii simpli care au crezut în noi. Îi rog pe colegii mei să facă ceea ce am făcut şi eu în ultimele zile: să îi privească cu bărbăţie în ochi pe cei care i-au votat, să le accepte criticile, să le răspundă la întrebări, să îşi asume nerealizări şi realizările guvernării și nu în ultimul rând să îi consulte pe români cu privire la viitorul politic al României.
PSD nu trebuie să uite în aceste momente că este cel mai important partid din România datorită românilor, datorită oamenilor de la sat sau de la oraş care i-au acordat încredere şi votul. Cred că este momentul să renunţăm cu toţii la orgolii, să ne gândim la interesul naţional, la oamenii care aşteaptă cu speranţă ca țara să fie bine cârmuită.
De ce are nevoie România acum? O să îl parafrazez pe Iosif Jumanca și voi spune că România are nevoie în primul rând de oameni politici cu simț național, raționali și echilibrați, are nevoie de buni români, de adevărați oameni de stat care să pună interesul național mai presus de cel personal.
România are nevoie de stabilitate, de un Guvern în care portofoliile să fie ocupate pe bază de meritocraţie şi nu pe recomandarea şefului din organizaţia de partid. Avem nevoie de un prim-ministru cu gândire europeană, cu pregătire şi experienţă profesională solidă, un om care să implementeze cu răspundere măsurile promise românilor în programul de guvernare. Şi România mai are nevoie de ceva…are nevoie acută de o coaliţie de guvernare unită, coerentă şi statornică în decizii. Dacă vom înțelege toate aceste lucruri vom avea un viitor, dacă nu…să ne ajute Dumnezeu!”

URL scurt: http://alba24.ro/?p=577577Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.