Acasa
  • Acasa
  • Eveniment
  • De la o zi la alta, șeful PSD Alba nu mai susține Guvernul Grindeanu! Și-a schimbat fotografia de la profil, în ton cu tendințele din partid

De la o zi la alta, șeful PSD Alba nu mai susține Guvernul Grindeanu! Și-a schimbat fotografia de la profil, în ton cu tendințele din partid

15 iunie 2017 Eveniment
Ioan Dirzu schimbarePreședintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, obișnuia să susțină Guvernul Grindeanu, cel puțin pe pagina sa de facebook. Până ieri, acesta avea o copertă pe care scria ”Susțin Guvernul Grindeanu”. În contextul luptelor interne din PSD prin care se urmărește dărâmarea guvernului și mai ales a prim-ministrului de către propriul partid, mesajul afișat de președintele social-democraților părea mai degrabă un act de curaj. Un curaj care nu a ținut mult, pentru că astăzi mesajul lui Dîrzu s-a transformat într-o banalitate rămasă din campania electorală: ”Îndrăznește să crezi în România!” – sloganul de campanie al partidului. 

Cu câteva zile în urmă, Ioan Dîrzu nu intuia încă probleme dintre șeful său de partid, Liviu Dragnea și prim-ministrul Sorin Grindeanu. Acesta a postat un alt mesaj de apreciere față de performanța la guvernare a PSD.

”România a înregistrat cel mai semnificativ avans economic dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, cu o creștere a PIB de 5,6% în primul trimestru din 2017 comparativ cu perioada similară din 2016, potrivit datelor publicate azi de biroul european de statistică, Eurostat.
Aceste date confirmă eficiența guvernării PSD și a măsurilor din Programul de Guvernare implementate până acum” a scris acesta pe interfața contului său în data de 8 iunie, postând și un grafic semnificativ. Între timp însă, în doar câteva zile, ”avansul semnificativ” al țării sub guvernare social-democrată a dispărut.

Reamintim că PSD a retras guvernului sprijinul politic, iar Liviu Dragnea i-a cerut demisia prim-ministrului Sorin Grindeanu. Acesta refuzat să demisioneze, punând partidul într-o situație complicată, fără precedent în România.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=577115Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.