Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Deputații vor o zi în plus de activitate în plen, pentru că nu se lucrează suficient din cauza comisiilor

Deputații vor o zi în plus de activitate în plen, pentru că nu se lucrează suficient din cauza comisiilor

3 iunie 2017 Actualitate
camera deputatilor, parlamentLiderii grupurilor din Camera Deputaților vor avea discuții cu Liviu Dragnea privind modificarea programului săptămânal de lucru, pentru a avea o zi în plus de activitate în plen, după ce PNL a acuzat faptul că nu se lucrează suficient din cauza comisiilor care solicită să aibă activități în paralel cu ședintele de vot, dar și din cauza programului foarte scurt în plen, scrie News.ro.

Discuțiile au pornit în ședința conducerii Camerei Deputaților de luni, 29 mai. Potrivit stenogramei ședintei, liberalul Victor Paul Dobre a contestat o solicitare a Comisiei juridice de a lucra în paralel cu plenul în zilele de luni, în condițiile în care programul normal presupune activitate în comisii în ziua de marți.

„Colegii mei din Comisia juridică consideră că este o practică de a se ține Comisia luni, astfel încât nu se ține Comisia normal când este prevăzută, marțea. Și nu înțeleg de ce această practică are loc în fiecare săptămână. Deci, toți colegii din Comisia juridică consideră că nu este normal să se lucreze, mai ales într-o Comisie de asemenea importanță și legile care se dezbat acolo, de ce nu este o procedura normală, după plen, marți după amiaza, și se insistă tot timpul pe introducerea în timpul programului plenului, lucru ce le și limitează posibilitatea de a-și susține proiectele sau de a participa la dezbaterile de plen?”, a spus el.

Deputatul PSD Florin Iordache, membru al Comisiei juridice, a explicat că este nevoie de acest program pentru ca ordinea de zi a Comisiei este mare și nu este timp suficient pentru a o parcurge într-o singură ședință.

sursa: hotnews.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=574115Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.