Acasa
  • Acasa
  • Eveniment
  • Deputatul Corneliu Olar cere destituirea prefectului de Alba, Dănuț Hălălai, pentru implicarea în campania electorală de la Horea

Deputatul Corneliu Olar cere destituirea prefectului de Alba, Dănuț Hălălai, pentru implicarea în campania electorală de la Horea

8 iunie 2017 Eveniment
olar halalaiDeputatul PNL Corneliu Olar cere destituirea prefectului de Alba, Dănuț Hălălai,  pentru ”implicarea în campania electorală” de la Horea, unde duminică au loc alegeri locale pentru funcția de primar. ”Pentru că se aflau alături de candidatul PSD la funcția de primar și aveau ordin să facă campanie electorală, prefectul și ceata de pesediști le-au servit horenilor frumoase promisiuni electorale și controale făcute de reprezentanți ai instituților de forță subordonate Guvernului” a afirmat Olar, într-un comunicat trimis redacției.

În perioada campaniei electorale, prefectul a organizat întâlniri cu locuitorii comunei Horea, sub pretextul unor ”clarificări privind întăbularea terenurilor”. De exemplu, la data de 25 mai, o asemenea întâlnire a fost organizată alături de reprezentanți ai Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară și ai Oficiului Județean de Cadastru Alba. ”În 25 mai, la iniţiativa prefectului, s-a organizat în localitatea Horea o dezbatere publică având ca teme de dezbatere întăbularea bunurilor imobile și organizarea și amplasarea amenajamentelor pastorale” au transmis la acea dată reprezentanţii Instituției Prefectului Alba.

Prefectul Dănuț Hălălai nu a putut fi contactat pentru a comenta acest subiect, aflându-se într-o zonă fără semnal, pe Dealul Mare.

La Horea au loc alegeri la sfârșitul acestei săptămâni pentru fotoliul de primar rămas vacant după alegerea lui Corneliu Olar în funcția de deputat.

Până să fie prefect, Dănuț Hălălai a fost un membru marcant al PSD Alba, foarte activ în campaniile electorale. Dovadă stau fotografiile de pe contul personal de facebook, pe care le-a păstrat și după ce a devenit ”apolitic”.

Comunicat de presă Corneliu Olar:

”Trimiși aproape zilnic de Ioan Dîrzu peseditul șef de Alba să facă campanie electorală la Horea, prefectul de Alba Dănuț Emil Hălălai și o întreagă ceată de pesediști din localități din Alba, au rămas cu gura căscată de ce au văzut! După ce au scăpat de gropile din drumul național pe care PSD-ul și deputatul Dîrzu nu au fost în stare în 5 ani de guvernare nici măcar să-l repare, ceata de pesediști s-au mirat când au ajuns pe drumurile recent asfaltate din Horea.

Aici nu au găsit susținători politici, în schimb au găsit lucrărări editilitare de invidiat: școli și grădinițe puse la punct, drumuri bine îngrijite spre toate cătunele, sală și teren de sport, izvoare amenajate turistic, un cămin cultural cum nu mai există în Apuseni și mai ales cea mai frumoasă piață din țară! Pentru că se aflau alături de candidatul PSD la funcția de primar și aveau ordin să facă campanie electorală, prefectul și ceata de pesediști le-au servit horenilor frumoase promisiuni electorale și controale făcute de reprezentanți ai instituților de forță subordonate Guvernului. Considerându-i pe horeni neinformați și ușor de manipulat, chiar și în ziua cînd Guvernul PSD anunța public că mult trâmbițata mărire de salarii se va amâna pentru la anul (și la mulți ani), la Horea propagandiștii pesediști promiteau că va curge lapte și miere dacă ajung ei să cârmuiască și comuna.

Campania pesedită din Horea a atins cote comice ca în comediile lui Caragiale taman în Căminul cultural la o adunare publică, când deputatul Ioan Dîrzu și Prefectul Dănuț Emil Hălălai, și-au declarat la microfon, în fața horenilor și a liderilor PNL Mircea Hava și Ion Dumitrel, prietenia și prețuirea față de Corneliu Olar și Marin Nicola, cei doi horeni care în calitate de primar au făcut din Horea una dintre cele mai frumoase și mai bine gospodărite comune de munte din Alba și din România. Pe lângă lecțiile privind buna administrare a unei comune, voi cere zilele următoare destituirea prefectului de Alba pentru implicarea lui în campania electorală.”

URL scurt: http://alba24.ro/?p=575360Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.