Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Doi bărbați din Săliștea, cu dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori. Poliţiştii au confiscat 22 metri cubi de material lemnos

Doi bărbați din Săliștea, cu dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori. Poliţiştii au confiscat 22 metri cubi de material lemnos

13 octombrie 2017 Actualitate


lemn 1Poliţiştii din Săliştea au confiscat 22 de metri cubi de material lemnos, în urma unei percheziţii domiciliare la persoane bănuite de tăieri ilegale de arbori. Două persoane din comuna Săliștea sunt cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 octombrie, poliţiştii Postului de Poliţie Săliştea au efectuat o percheziţie la domiciliul comun a două persoane din comuna Săliştea, cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori.

Se pare că, în perioada august – octombrie a.c., cei doi ar fi tăiat, fără drept, din pădurea situată pe raza localităţii Tărtăria, aparţinând unui composesorat, mai mulţi arbori, cauzând un prejudiciu ce a fost estimat la 1.961 lei.

Cu ocazia percheziţiei, au fost găsită cantitatea de 22 de metri cubi de material lemnos, de esenţă foioasă, pentru care cei doi nu au putut prezenta documente legale de provenienţă, existând suspiciunea că provine din tăieri ilegale şi furt.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost indisponibilizată, în vederea confiscării, iar faţă de cele două persoane din comuna Săliştea, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori.

Foto: arhivă

URL scurt: http://alba24.ro/?p=602756


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.