Acasa
  • Acasa
  • Eveniment
  • Dosar penal pentru moarte suspectă, după decesul bărbatului din Oarda de Sus, înţepat de o insectă

Dosar penal pentru moarte suspectă, după decesul bărbatului din Oarda de Sus, înţepat de o insectă

3 iulie 2017 Eveniment


taunPoliţia a deschis dosar penal pentru moarte suspectă în cazul decesului survenit săptămâna trecută, al bărbatului din Oarda de Sus, care şi-a pierdut viaţa după ce a fost înţepat de o insectă.

Ancheta se derulează sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Alba, rezultatul în urma autopsiei la Medicină Legală a fost neconcludent, astfel că au fost trimise analize şi probe la institutul de la Cluj.

Decesul a survenit în timp ce bărbatul (54 de ani) se afla, alături de alte două persoane, la tăiat de copaci, într-o pădure din apropiere de Oarda de Sus. După ce unul dintre copaci a căzut, din tulpina acestuia a ieşit un tăun ce l-a înţepat în frunte. Potrivit Poliţiei, omul ştia că este alergic la înţepături de insecte, pentru că avea stupi cu albine. I-a avertizat pe însoţitori să-l ducă de urgenţă la spital. Aceştia au sunat la 112, însă, când a ajuns echipajul SMURD, bărbatul se afla deja în stop cardio-respirator. L-au resuscitat 40 de minute, apoi l-au stabilizat însă, când au ajuns la spital, bărbatul a intrat din nou în stop cardio-respirator. La UPU, medicii au continuat manevrele de resuscitare, încă 50 de minute, însă viaţa acestuia nu a mai putut fi salvată.

Cercetările în acest dosar se desfăşoară in rem, adică se anchetează condiţiile în care a survenit decesul, fără vreo persoană suspectă.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=581165


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.