Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Fostul director al Roșia Montană Gold Corporation și al fabricii Ardeleana, ”misteriosul” Gabriel Dumitrașcu, și-a depus candidatura pentru CA al Electrica

Fostul director al Roșia Montană Gold Corporation și al fabricii Ardeleana, ”misteriosul” Gabriel Dumitrașcu, și-a depus candidatura pentru CA al Electrica

14 octombrie 2017 Actualitate


dumitrascu gabrielFostul director al Roșia Montană Gold Corporation și al fabricii Ardeleana din Alba Iulia, Gabriel Dumitrașcu, și-a depus vineri candidatura pentru Consiliul de Administrație al Electrica. Un personaj misterios, care a trecut prin puncte cheie ale economiei românești, la momente cheie, Dumitrașcu este în prezent el însuși acţionar minoritar al Electrica. 

Acesta a fost director al AVAS (între 2007 și 2010), director general al Termoelectrica (2012), director la Oficiul Participațiunii Statului și Privatizării în Industrie (din 2012 până în 2013) și a avut mai multe funcții în cadrul unor instituții și organisme în domeniul energiei. Dumitrașcu și-a legat în ultimii ani numele domeniul privatizării a ceea ce a mai rămas dintre companiile de stat. În calitate de manager la stat, Gabriel Dumitrașcu a fost unul dintre cei mai bine plătiți angajați din România.

Sursă foto: wall-street.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=602917


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.