Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO: Adjunctul Inspectorului Șef al Jandarmeriei Alba s-a pensionat. Anghel Daniel a avut aproape 38 de ani de activitate în MAI

FOTO: Adjunctul Inspectorului Șef al Jandarmeriei Alba s-a pensionat. Anghel Daniel a avut aproape 38 de ani de activitate în MAI

7 iunie 2017 Actualitate
DSCN8268Colonel Anghel Daniel cel care a îndeplinit funcția de împuternicit adjunct al inspectorului șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba, a ajuns la punctul obligatoriu de trecere pentru fiecare militar, moment pe care toți ni-l dorim la fel de onorant – trecerea în rezervă.

Ofițer cu o activitate meritorie în instituția oamenilor de arme  s-a pensionat la vârsta de 56 de ani și 7 luni, după aproape 38 de ani de activitate desfășurată atât în cadrul Ministerului Apărării Naționale cât și în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Ceremonialul a debutat cu citirea ordinului Ministrului Afacerilor Interne de trecere în rezervă, de către inspectorul șef în prezența comenzii și cadrelor Inspectoratului și înmânarea unei plachete de excelență și apreciere, acordată pentru întreaga activitate depusă în slujba patriei și cetățenilor.

Vizibil emoționat de momentul inevitabil al despărțirii de colectivul Inspectoratului, domnul colonel a făcut câteva mărturisiri cu valoare sentimentală dar și cu titlu de exemplu pentru cei mai tineri dintre jandarmi.

Foștii colegi au avut numai cuvinte de laudă la adresa domnului colonel iar prin intermediul domnului inspector șef, colonel Giurea Marius-Claudiu jandarmii albaiulieni i-au transmis un mesaj de rămas bun dar și mulțumiri pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul inspectoratului.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=575031Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.