Acasa
  • Acasa
  • Eveniment
  • FOTO: Autostrada Sebeş-Turda. Ce se mai întâmplă pe loturile 1 şi 2. Lucrările ar mai putea dura cel puţin un an, între Sebeş şi Aiud

FOTO: Autostrada Sebeş-Turda. Ce se mai întâmplă pe loturile 1 şi 2. Lucrările ar mai putea dura cel puţin un an, între Sebeş şi Aiud

6 iulie 2017 Eveniment


lt22Lucrările continuă şi pe cele mai întârziate loturi ale Autostrăzii Sebeş-Turda. Dacă între Aiud şi Turda s-ar putea circula din toamna acestui an, pentru restul de circa 40 de kilometri veştile nu sunt la fel de optimiste.

Potrivit monitorizărilor făcute de forumpeundemerg.ro, pe lotul doi, cel mai lung de pe traseul autostrăzii, între Alba Iulia şi Aiud, unde lucrează Aktor, ar fi din nou probleme cu plăţile, unii muncitori fiind în grevă.

Potrivit aceloraşi surse, pe lotul 1, a fost relocată complet conducta între Oarda şi râul Mureş şi se lucra la terasarea dealului din zonă.

Din cele mai recente date centralizate pe forum, utilizând informaţii de la CNAIR, pe lotul doi procentul de realizare a lucrărilor este de 28,68% (38%, potrivit DRDP Cluj), faţă de 27,5%, în luna iunie, iar pe lotul unu ar fi rămas la 20%, în ultimele trei luni, chiar dacă alte date ar indica stadiu de 25,3%.

Vezi şi FOTO: Autostrada Sebeş-Turda. Cât au avansat lucrările, până la mijlocul anului 2017. Situaţia pe loturi

“Loturile 3 și 4 au mari șanse, în acest moment, să fie gata anul acesta în toamnă, octombrie-noiembrie. Lotul 2 are șanse mici să fie gata în 2018, dar nu e imposibil. Mai curând în 2019. Iar lotul 1 va fi gata în 2019”, au precizat reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură, pe Facebook.

foto: Facebook (Asociaţia Pro Infrastructura, „ddfab” membru al forumului PeUndeMerg.ro)

URL scurt: http://alba24.ro/?p=581670


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.