Acasa
  • Acasa
  • Eveniment
  • FOTO: Lăsat într-o baltă de sânge, în toaleta unui local din Alba Iulia. Victima îl cunoaște pe agresor: „E chel și are 1.80 metri”

FOTO: Lăsat într-o baltă de sânge, în toaleta unui local din Alba Iulia. Victima îl cunoaște pe agresor: „E chel și are 1.80 metri”

5 iunie 2017 Eveniment








18945082_1479560025444147_280381184_nFără nicio explicație sau motiv, un bărbat din Alba Iulia a fost bătut până a rămas într-o baltă de sânge. Incidentul s-a petrecut duminică seara în jurul orei 21.30. Victima povestește că a intrat în toaleta unui local de pe Bulevardul Transilvaniei, moment în care cineva a început să-l lovească. Acesta spune că agresorul avea în mână o bucată de fier și l-a lovit până a căzut din picioare. În aceste momente, poliția efectuează cercetări pentru găsirea făptașului.

„Am fost până la Obelisc și înapoi, am intrat în local la toaletă, cu gândul să rămân, pentru a doua oară în aceeași zi, la un suc. După câteva secunde de la intrarea în toaletă, a intrat un individ tuns chel, în jur de. 1.80 m, și a început sa îmi aplice lovitură după lovitură în cap. Avea la mână ceva din fier. Nu a spus nimic, doar mă lovea. Am strigat după ajutor, ulterior a venit barmanul și a încercat să deschidă ușa, dar nu a reușit. Eram cu un amic, cred că ne urmărea deoarece era cu bicicleta și a lăsat bicicleta în fața localului și a intrat după mine în baie și m-a lovit din spate, fără să apuc să ripostez”, spune Nicodim Balosim.

Victima spune că îl cunoaște pe agresor din vedere.

„Îl cunosc din vedere, pentru că se plimba cu un amic de-al meu cu bicicleta zilele trecute. L-am întrebat și urmează să îl întrebe cei de la poliție pe amicul meu cine e, deoarece eu l-am întrebat pe Facebook și refuză să îmi spună”, mai precizează victima.

Potrivit IPJ Alba, poliția a fost sesizată duminică noaptea în jurul orei 23.00, de către Spitalul Județean Alba. S-a stabilit că bărbatula a fost agresat în toaleta unui local. În acest moment se fac cercetări pentru identificarea agresorului.

Nicodim nu înțelege motivul pentru care a fost agresat, mai ales că nu ar fi avut conflicte cu nimeni.

„Chiar nu am înțeles nici până în acest moment, deoarece nu am avut conflicte cu nimeni din oraș, nici nu obișnuiesc să cer bani împrumut sau să dau, prima dată am crezut că a făcut o confuzie. Cei de la poliție cred că l-a pus cineva să mă bată”, a mai spus albaiulianul.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=574853



Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!







• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.