Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO: LUNI încep lucrările pentru trecere de pietoni înălţată, pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia. Unde se mai fac parcări

FOTO: LUNI încep lucrările pentru trecere de pietoni înălţată, pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia. Unde se mai fac parcări

19 octombrie 2017 Actualitate


22519079_1243182622454645_7099734046169295329_nLuni vor începe lucrările de înălţare a trecerii de pietoni de pe Bulevardul Încoronării, intersecţie cu strada Cetăţii din Alba Iulia. Amenajarea se va face pe modelul celor care funcţionează deja în mai multe locaţii din oraş. Altă trecere de pietoni va fi înfiinţată pe strada Lalelelor. De asemenea, se fac lucrări de amenajare a platformelor de parcare, în apropiere de sediul Tribunalului.

Anunţul a fost făcut de primarul municipiului Alba Iulia, pe Facebook.

“În sens larg se cheamă siguranță rutieră, la propriu, vrem să se întâmple cât mai puține lucruri nedorite. Iar dacă ce se vede pe asfalt nu ajunge, suplimentăm cu treceri de pietoni înălțate. Antidot la neatenție și motiv de a schimba dacă nu atitudinea, cel puțin viteza. De luni, începem modificările la intersecțiile din imagini, Cetății cu Încoronării și Crizantemelor cu Lalelelor. La cea din urmă, nu exista nici trecere semnalizată. În plus, am început amenajarea de platforme de parcare pe suprafețele ocupate de fostele garaje demolate. Se lucrează în vecinătatea tribunalului”, transmite Mircea Hava.

În ceea ce priveşte trecerea de pietoni înălţată de pe Bulevardul Încoronării, din precizările oferite de reprezentanţii administraţiei locale, aceasta nu va fi dotată şi cu scuar de protejare, la limita dintre sensuri. Reamintim că pe strada respectivă sunt patru benzi, câte două pe sens.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=604338


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.