Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Sport
  • FOTO: Medalii de bronz pentru sportivii Clubului Top Dance din Alba, la Romanian International Dance Cup

FOTO: Medalii de bronz pentru sportivii Clubului Top Dance din Alba, la Romanian International Dance Cup

13 noiembrie 2017 Actualitate Sport


Peste 400 de perechi de dansatori s-au întrecut pentru victorie, în cadrul competiţiei WDSF Romanian International Dance Cup 2017, desfășurată în perioada 11-12 noiembrie, la Timișoara. Sportivii clubului Top Dance din Alba au reuṣit să își facă simțită prezenţa în finale, concursul încununându-se cu un succes pentru perechea Adrian Opriţa – Raluca Polhac și Dragoș Han – Larisa Muntean.

Astfel pereche Adrian Opriţa – Raluca Polhac au reușit să ocupe locul III, la cateogria de vârstă 12-13 ani, clasa D – 8 dansuri; Dragoș Han – Larisa Muntean au reușit să obţină locul III, categoria de vârstă 16-34 ani, International Basic Youth+Adult – 5 dansuri latino.

A fost o competiţie de nivel înalt în România, iar prezenţa noastră pe podium și în finale este un mare motiv de mândrie și bucurie. Îi felicit pe copii, au fost la înălţime și au reuṣit să își îndeplinească obiectivul”, a spus antrenorul Alin Roṣa.

Competiţia a fost organizată de Clubul de Dans Sportiv Sportim Dance Timișoara, sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv, concursurile fiind jurizate de cei mai buni arbiti români ai momentului și peste 10 arbitri străini, fiind o competiţie de talie internaţională.

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.