Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO: Miruna Coman și Alexandru Bratescu, Miss și Mister Boboc 2017, la Colegiul Militar din Alba Iulia

FOTO: Miruna Coman și Alexandru Bratescu, Miss și Mister Boboc 2017, la Colegiul Militar din Alba Iulia

13 noiembrie 2017 Actualitate


Miruna Coman și Alexandru Bratescu sunt Miss și Mister Boboc 2017, la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Cei doi au câştigat titlurile vineri, la Balul bobocilor.

Evenimentul a fost pregătit până la cele mai mici detalii de către colegii din clasele a XI-a. Opt perechi au concurat pentru titlurile de Miss și Mister Boboc la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul”.

Au trecut prin multe emoții, încercări, probe (prezentare, aptitudini, dans, cultură generală). Momentul culminant a fost o călătorie în statul Texas, unde concurenţii, purtând costume tradiţionale româneşti, şi-au demonstrat talentul, cunoştinţele generale şi îndemânarea.

Juriul nu a avut o misiune ușoară în deliberarea câștigătorilor pentru că toții concurenții au fost la înălțime, transmite Daniela Filimon, reprezentanta instituţiei. Astfel, la finalul acestei ediții a Balului bobocilor, s-au clasat pe locul III Cornelia Galben și Ionuţ Cojocaru, urmați de Maria Petru și Daniel Grigorean pe locul II. Cei mai populari boboci au fost desemnați Paula Ciungan și Vlad Deac. Cuceritorii titlurilor de Miss și Mister Boboc Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” au fost Miruna Coman și Alexandru Bratescu.

“Din anul 2001, de la admiterea fetelor în colegiul militar albaiulian, Balul bobocilor cu epoleți s-a înscris pe lista activităților artistice și distractive, aducând o notă de originalitate, completată, firesc, de entuziasmul adolescentin. Până la acea dată, elevii în uniformă mai participau, în calitate de invitați, la balurile organizate în liceele din Alba Iulia”, a precizat Daniela Filimon.

sursa foto: Facebook (Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia)
• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.