Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO: Motocicliștii de la Apulum Bikers au sărbătorit 1 Iunie alături de copiii de la Centrul „Sfânta Maria” Alba Iulia. Concursuri distractive, întreceri sportive şi surprize

FOTO: Motocicliștii de la Apulum Bikers au sărbătorit 1 Iunie alături de copiii de la Centrul „Sfânta Maria” Alba Iulia. Concursuri distractive, întreceri sportive şi surprize

1 iunie 2017 Actualitate
IMG_8931Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului,  membrii Asociației Apulum Bikers Alba Iulia  au desfășurat, miercuri, 31 mai, activități la spaţiile Ryma, menite să aducă zâmbete și bună dispoziție copiilor înscriși la Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți si copii “Sf. Maria” Alba  Iulia.

Motocicliștii din asociație au pregătit pentru copii, împreună cu angajații acestui centru de sprijin, întreceri sportive, concursuri distractive, desene pe asfalt, face painting, coafură pentru fete și multe alte surprize.

Copiii, împărțiți pe categorii de vârstă (de la 6-10 ani si 11-14 ani) au participat la întreceri ca “fuga cu cartoful în lingură”, “trasul frânghiei”, “alergare rapidă”, au desenat pe aleea de acces în spaţiile Ryma, au dansat “Dansul Bucuriei” şi, pentru ca au fost fascinați de motociclete, au avut parte chiar si de o “ședință foto pe motoare”.

Cei mari s-au bucurat alături de copii şi au jucat un mini-meci de fotbal împreună cu motocicliștii prezenți la eveniment. După câteva ore de joacă şi distracție, copiii au primit dulciuri, suc și înghețată.

La finalul manifestării, membrii Apulum Bikers au premiat câștigătorii la concursurile organizate şi au acordat diplome personalizate pentru toți copiii participanți la acest eveniment, în prezenţa angajaților şi a voluntarilor Centrului “Sf Maria” și a părinților copiilor.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=572609Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.