Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO: Noua echipă YouthBank prinde contur. 40 de tineri din mai multe licee din județul Alba au aplicat pentru program

FOTO: Noua echipă YouthBank prinde contur. 40 de tineri din mai multe licee din județul Alba au aplicat pentru program

9 octombrie 2017 Actualitate


yba3Ca în fiecare început de an școlar, echipa YouthBank primește în rândurile ei tineri entuziaști, dornici să schimbe în bine comunitatea și să se dezvolte ei înșiși. Sub motto-ul “ Viitorul e în mâinile tale!”, liceenii din Alba au fost invitați să aplice pentru a intra în echipa YouthBank, unde vor avea ocazia să își dezvolte abilități importante pentru viitorul lor: comunicare, leadership, negociere, fundraising, management de proiect și financiar.

Membrii echipei YB întâlnesc actori importanți ai comunității – cetățeni activi, firme, instituții, iar împreună cu aceștia construiesc un sprijin real pentru tânăra generație, oferind resurse financiare și know-how pentru realizarea unor proiecte importante.

Transformarea programului YouthBank dintr-un program local într-unul județean a fost bine primită, în urma campaniei de promovare 40 de tineri din mai multe licee din județul Alba au aplicat iar joi, 5 octombrie, au participat la o sesiune de prezentare a programului, în cadrul căreia membrii actuali ai echipei au oferit informații despre YouthBank, iar candidații au primit răspunsuri la întrebările lor.

Săptămâna aceasta sunt programate interviurile individuale, iar la finalul ei vor fi aleși noii membri ai echipei YouthBank 2017-2018.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=601843


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.