Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO: Peste o mie de copii din Blaj s-au bucurat de programul pregătit de primărie, de ziua lor. Distracţia de la “Orăşelul Copiilor”

FOTO: Peste o mie de copii din Blaj s-au bucurat de programul pregătit de primărie, de ziua lor. Distracţia de la “Orăşelul Copiilor”

2 iunie 2017 Actualitate
18767644_1539983896064417_5848830815826244640_nPeste o mie de copii au savurat din plin programul propus de Primăria Blaj cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, ce s-a desfăşurat joi, 1 iunie 2017, în Parcul Avram Iancu.

Marea noutate din acest an, primită cu mare bucurie de cei mici, a fost „Orăşelul Copiilor”, în care cei mici au putut vedea atelierele organizate cu sprijinul Asociaţiei Studenţeşti Amicus. Astfel, pe baza unui „paşaport” de acces în „Orăşelul Copiilor”, cei mici au putut vizita cele 15 „instituţii” ale acestuia, cele mai savurate de copii fiind maşinile şi echipamentele Poliţiei, Pompierilor, Jandarmilor şi Ambulanţei, mare trecere având şi atelierul de pictură pe faţă şi „Clubul licuricilor”.

Alături de acestea s-au mai aflat „instituţii” precum Crucea Roşie, Atelierul de Meserii, Clubul Exploratori, Teatru, Poştă, Spital, Stomatologie, Filarmonică, Coafor, Baza Sportivă, Piaţă, Club Electronică. La fiecare „instituţie” din „Orăşelul Copiilor” cei mici au trebuit să prezinte „paşapoartele” pentru a fi ştampilate, aceasta fiind condiţia ca, la final, cei mici să primească o diplomă de „cetăţean de onoare al Orăşelului Copiilor”, alături de o îngheţată. A fost modul subtil prin care organizatorii i-au determinat pe cei mici să viziteze toate standurile.

Tema principală a spectacolului pentru copii a fost „Trolii Mania”, cu sesiuni de îmbrăţişări, cu mimică şi pantonimă, două din elementele cele mai gustate în cadrul spectacolului oferit de comicii prezenţi. Alături de acestea s-au regăsit tradiţionalele jocuri, concursuri, colţul poveştilor, colţul clownilor, piraţi şi prinţese, sesiuni de karaoke, picturi pe faţă, baloane modelabile, baloane de săpun, teatru de păpuşi şi momente de magie. Evenimentul a fost organizat, pentru al şaselea an consecutiv, de Primăria şi Consiliul Local Blaj.

Nicu Goga

URL scurt: http://alba24.ro/?p=573638Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.