Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO: PICIORoange Show, la Alba Fest 2017. Spectacol stradal la înălțime, în Cetatea Alba Carolina

FOTO: PICIORoange Show, la Alba Fest 2017. Spectacol stradal la înălțime, în Cetatea Alba Carolina

4 iunie 2017 Actualitate
IMG_8063Duminică, în ultima zi a festivalului Alba Fest 2017, albaiulienii și turiștii aflați în Piața Cetății și pe pietonala Mihai Viteazul din Cetatea Alba Carolina au fost întâmpinați de un grup de animatori pe picioroange. Începând cu ora 17.00, aceștia au împărțit copiilor figurine din baloane de modelaj, în schimbul unor poezii.

Artiștii pe catalige au uimit atât prin înălțimea acestora cât și prin costumații. Trecătorii au profiat de ocazie pentru a se fotografia alături de animatori.

Reamintim faptul că începând cu ora 19.00, pe scena din Piața Cetății vor urca Loredana, Randi, Liviu Teodorescu, Irima Rimes și Ruby. De la ora 22.30, cerul va fi luminat de un spectacol grandios de artificii, sub genericul „The colours of life”.

Vezi și FOTO: Statui vivante, în Cetatea Alba Carolina. Atracții inedite pentru albaiulieni și turiști, la Alba Fest 2017

URL scurt: http://alba24.ro/?p=574542Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.