Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO: Preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Normal nr. 9 din Alba Iulia au învăţat cum să păstreze râurile curate şi despre consecinţele poluării

FOTO: Preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Normal nr. 9 din Alba Iulia au învăţat cum să păstreze râurile curate şi despre consecinţele poluării

1 iulie 2017 Actualitate


19622291_1420600778021368_1697361293_nPreşcolarii de la Grădiniţa cu Program Normal nr. 9 din Alba Iulia au învăţat, în această săptămână, cum să păstreze natura curată şi despre importanţa prevenirii poluării. Au sărbătorit, joi, Ziua Dunării.

Cu această ocazie, au primit vizita reprezentanţilor Sistemul de Gospodărire a Apelor Alba, instituție parteneră cu grădiniţa din Alba Iulia, în proiectul educațional ” Noi natura ocrotim, fericiți vrem să trăim”.

Au aflat cum să păstreze râurile curate, despre consecințele poluării și au vizionat împreună un film documentar despre Dunăre. Au primit şi cărticele cu povești, de la partenerii de la SGA.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=580723


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.