Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO: Primul spectacol din seria evenimentelor de sărbători de la Cugir. Gino, Emaus și Cercul de canto

FOTO: Primul spectacol din seria evenimentelor de sărbători de la Cugir. Gino, Emaus și Cercul de canto

10 decembrie 2017 Actualitate


Gino, Trupa Emaus și Cercul de canto, pian și chitară din cadrul Casei de Cultură a orașului Cugir au susținut sâmbătă seara, pe scena amplasată pe bulevardul central din orașul Cugir, primul concert din seria spectacolelor de sărbători oferite de către autorități .

Spectacolul a debutat cu momentul susținut de către Fanfara de copii a Asociației „RomGal” Cugir .

A urmat un moment emoționant ca i-a avut în prim plan pe componenții grupului vocal al Cercului de canto, pian  și chitară din cadrul Casei de Cultură a orașului Cugir. Săptămâna aceasta grupul a suferit o pierdere enormă,coordonatoarea grupului , prof. Corina Băcăințan, a încetat din viață subit, marți dimineața , la vârsta de doar 42 de ani .

Aceasta conducea grupul de câțiva ani buni. În amintirea ei pe toată durata momentului artistic cei care i –au fost elevi au ținut în mâini câte o candelă aprinsă.

Au mai urcat pe scena festivalului de Crăciun, Gheorghe Berghian sau pe numele său de scenă „Gino” . Artistul originar din Sebeș , a încântat publicul cu un program de colinde tradiționale românești .

Atmosfera de poveste a fost întreținută de artiștii Cercului de Teatru din cadrul Casei de Cultură a orașului Cugir, costumați în elfi, îngerași, spiriduși și zâne fermecate. În mijlocul evenimentului și-a făcut apariția și mult așteptatul Moș Crăciun care a vorbit și a dansat cu cei mici.

Spectacolul s-a încheiat cu momentul susținut de către una dintre cele mai longevive formații muzicale creștine , trupa Emaus care are în componența sa artiști din Cugir și Alba Iulia , aceștia susținând concerte în vechea formulă din 1986.

Membrii trupei au încântat asistența cu un recital de colinde tradiționale românești și religioase din diferite zone ale țării.

Astfel, în perioada 9 – 17 decembrie, în fiecare sâmbătă și duminică , începând cu orele 18.00, vor avea loc o serie de concerte în aer liber , pe scena amplasată pe bulevardul central al orașului .

Mâine pe scena Târgului de Crăciun din Cugir vor urca pe scenă , de la ora 18.00 , Trupa Amurg , Grupul Aprentis și Trupa Millenium C .
• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.