Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO: Săptămâna fructelor și a legumelor donate la Colegiul Economic din Alba Iulia

FOTO: Săptămâna fructelor și a legumelor donate la Colegiul Economic din Alba Iulia

28 noiembrie 2017 Actualitate


Sub motto-ul „Dar din dar se face rai” elevii Colegiului Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia au pus mână de la mână și au strâns legume, fructe și alimente de bază pentru a-i ajuta în prag de iarnă pe vârstnicii de la adăpostul de noapte al Asociației Filantropia Ortodoxă.

Nu mai puțin de 550 de kg de cartofi, 270 de kg de varză, 25 kg de morcovi, 15 kg de ceapă, 35 de kg de fructe și alte alimente de bază (orez, făină, ulei, zahăr) au fost aduse de colectivele de elevi încurajați de cea mai mare parte a colectivului didactic (Irina Ungureanu, Eugenia Alexievici, Felicia Beca, Simona Himcinschi, Emil Cetean, Simona Cacovean, Cosmin Apolzan, Carmen Ciocan, Adina Ghiușan, Cristina Toth, Amalia Furdui, Simona Dogaru, Ramona Cucea, Victoria Popa, Ana Maria Scheau, Nicolae Iacșa, Nicoleta Draschan, Maria Lăncranjan, Simona Velicea) sub atenta coordonare a prof. Simona Himcinschi, Carmen Ciocan și Simona Dogaru.

De asemenea, o parte din alimente au luat drumul Casei de tip familial Sf. Maria pentru copiii care sunt grijiți acolo.

Prin acest proiect de voluntariat, care a devenit o tradiție în unitatea de învățământ condusă de prof. Cristian Dincă, elevii sunt încurajați să își însușească valori civice precum solidaritatea, implicarea în acțiuni de voluntariat pentru comunitate și altruismul.


• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.